addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Vass Atila, Nemeth csalad, Kacso Istvan, Robi, Eniko es Tony es a tobbiek!!!

From: Nanda D.
Sent on: Thursday, August 9, 2012 11:54 AM

Sziasztok!

 

Remelem a felhivas megragadta a figyelmeteket! :)

Ha lattatok a naptarat es jottok a kovetkezo osszejovetelunkre, szuksegem lenne a segitsegetekre. Amikor legutobb a Dockweiler Beach-en talalkoztunk, valaki elintezte elore a BBQ helyek lefoglalasat. Sajnos nem emlekszem hogy ki, hogy, mit csinalt... Es nem sikerul kideritenunk semmi hasznosat telefonon. Valaki le tudna irni nekem, hogy kivel kell beszelni???

Gyanitom, hogy a fent emlitettek egyike volt a megmentonk aznap... De ki??? Vass Atila, Nemeth csalad, Kacso Istvan, Robi, Eniko es Tony akik a legvaloszinubbek... Szeretnem, ha mindannyian jonnetek (nem csak az emlitettek, mindenki mas is, de ti kulonosen, mert az akkor keszult kepekre visszanezve emlekszem, hogy milyen jol ereztuk magunkat!

http://www.meetup.com/Magyar/photos/1053525/

Reka, Ildiko, Piros, Andi, Angela - ti is mindenkeppen gyertek (bar azt biztosan tudom, hogy nem mi, lanyok voltunk a grill felelosok...Hehe!)

Remelem valaki tudja a valaszt es latok mindenkit 18-an!

Itt lehet RSVP-zni: http://www.meetup.com/Magyar/events/75875752/

***********

Didn't understand the email? I recommend http://www.hungarianclasses.com ;-)

(This email concerns the upcoming beach event that I need some help with, and the people in the subject line are most likely to know the answer to my question. They all speak Hungarian, so no translation included this time. Come and join us, practice your Hungarian at this event! :)

 

Nanda

 

People in this
group are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy