addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Welkom (toekomstig) Mautician bij de Mautic Meetup voor Nederland!

Met de focus op marketing automation, beantwoord de Mautic Meetup NL vragen over marketing automation en hoe Mautic in te zetten voor je bedrijf. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: marketing automation, lead nurturing, lead generation, workflows, inbound marketing, lead scoring en de technische aspecten van Mautic.

Ben je een developer, marketeer, consultant of een Mautic liefhebber bent, kom dan langs op een Meetup.

De eerste Mautic Meetup NL moet nog georganiseerd gaan worden! Hoe meer Mauticians hoe beter!

Onderwerpen 
Doel is een 2-maandelijkse Mautic Meetup NL bijeenkomst waarin we zaken rondom Mautic, Marketing Automation en inbound marketing in het algemeen bespreken. We delen ervaringen met Mautic, how to's, best practices om het maximale rendement te halen met Mautic en Marketing Automation in het algemeen. 

En er is natuurlijk volop ruimte voor een borrel en elkaar te leren kennen.

Geïnteresseerd? 
We zijn momenteel op zoek naar sponsors en een locatie voor het houden van de eerste Mautic Meetup NL! Bent u geïnteresseerd in sponsoring of om ons te helpen stuur dan een e-mail! 

Wil je mee helpen organiseren?

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

  • Nov 3, 2016 · 6:30 PM

    Mautic Meetup Nederland

    28 Mauticians | 4.50

    • Voer Sint Antoniusstraat 18 in. • Parkeren langs de Sint Antoniusstraat of op de parkeerplaats aan de Willemstraat/ Lodewijk Napoleonlaan.

What's new

 
Founded Oct 5, 2016

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy