Hoe NOC*NSF met TeamNL een fancommunity bouwt

This is a past event

86 people went

Location image of event venue

Details

Kort voor de Olympische Spelen lanceerde NOC*NSF de eerste app gericht op de Olympische en Paralympische Spelen. Hiermee werd een nieuwe weg ingezet waarbij steeds meer consument-/fangericht vanuit NOC*NSF werd gecommuniceerd.

Op maandag 4 januari j.l. werd het laatste onderdeel van het nieuwe digitale TeamNL platform (https://teamnl.org) gelanceerd. Tussen 2012 en 2016 liggen niet alleen 4 jaren, maar ook een sterk veranderd umfeld, strategie en doelstellingen. Vanuit NOC*NSF maar ook vanuit de bij NOC*NSF aangesloten sportbonden, de Partners in Sport en de sponsoren van NOC*NSF.

Mark Stokmans (https://www.linkedin.com/in/markstokmans) neemt ons dinsdag 26 januari mee met de ontwikkelingen van het NOC*NSF in het ontwikkelen van het TeamNL platform.

Mark is manager Sport en Media. In deze rol werkt hij o.a. aan 'Managing and maximizing media reach and marketing/ communication power through media partnerships and development of comprehensive digital content strategy'. Daarnaast is hij nauw betrokken bij 'Content conceptualization, development and production. Content marketing, developing digital channels for NOC*NSF'. (bron: LinkedIN (https://www.linkedin.com/in/markstokmans))

Discussie
Aan de hand van een drietal vragen/stellingen gaan we in discussie met elkaar over het verhaal van Mark.

Deelnemers gaan met elkaar in discussie over één vraag/stelling (1 x 20 minuten). Je kiest vooraf aan de #mediavilla026 één vraag/stelling. Dat doe je bij de ontvangst en vol is vol. Met deze vorm is gebleken dat er meer diepgang mogelijk is.

Stelling 1. Hoe kan Arnhem de communtybuilding - zoals NOC-NSF dat inzet - gebruiken om meer burgers bij de stad te betrekken?
Stelling 2. Hoe waardevol is informatie over sporters/sporten voor de consument tussen de Olympische Spelen in?;
Stelling 3. Welke informatie kun je wel of juist niet tonen m.b.t. de sporter? Waar ligt de grens en wie bewaakt dat?

Kosten?
Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee, en bitterballen betalen wij. De rest is voor eigen rekening. Het is verplicht om je te aan te melden voor de bijeenkomst via deze meetup. We hebben plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst!

Aanmelden/afmelden
Mensen die zich aanmelden en op de laatste dag nog afmelden krijgen een gele kaart. Twee gele kaarten is rood en betekent dat je voorlopig geschorst bent om deel te nemen aan Media Villa Arnhem. Wij vinden het erg jammer dat we deze maatregel hebben moeten nemen, maar de ervaringen tot nog toe hebben ons daartoe genoodzaakt.

Hapje eten?
Het Grand café (http://www.stadsvillasonsbeek.nl/grand-caf-terras/menukaart-grand-caf) van de Stadsvilla Sonsbeek (http://www.stadsvillasonsbeek.nl/) is gewoon open die dag. Voor hen die vooraf aan de Media Villa Arnhem een hapje willen eten is daarom alle gelegenheid!

#mediavilla026