Past Meetup

Ronald van den Hoff: A Roadmap to Society 3.0

This Meetup is past

89 people went

Location image of event venue

Details

Ronald van den Hoff (http://www.ronaldvandenhoff.nl) is een van de ondernemers achter Seats2Meet en schrijver van het boek Society 3.0. Van den Hoff is een sociaal ondernemer en heeft een interessante visie op de toekomst van onze samenleving waar traditionele organisaties die hun bestaansrecht ontlenen aan schaarste, gedoemd zijn te sterven. We leven immers in een wereld van overvloed. Overvloed die we vooralsnog onvoldoende benutten maar waarvan de beschikbaarheid door technologische ontwikkelingen beter inzichtelijk wordt en beter benut kan worden. Het is de basis van sociaal ondernemen oftewel de nieuwe deeleconomie.

Hoe die toekomst er precies uitziet is nog onduidelijk, maar Van den Hoff denkt dat een onderling afhankelijke economie waarbij sociale netwerken of zwermen van creatieve burgers, in wisselende constellaties, maatschappelijke waarde creëren, een reëel toekomstscenario is.

Op dinsdag 28 november neemt Ronald van den Hoff ons mee in zijn visie op de toekomstige samenleving: A Roadmap to Society 3.0!

Kosten?

Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee, en bitterballen betalen wij. De rest is voor eigen rekening. Het is verplicht om je te aan te melden voor de bijeenkomst via deze meetup. We hebben plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst!

Hapje eten?

Het Grand café van de Stadsvilla Sonsbeek is gewoon open die dag. Voor hen die vooraf aan de Media Villa Arnhem een hapje willen eten is daarom alle gelegenheid!

Aanmelden/afmelden

Mensen die zich aanmelden en op de laatste dag nog afmelden krijgen een gele kaart. Twee gele kaarten is rood en betekent dat je voorlopig geschorst bent om deel te nemen aan Media Villa Arnhem. Wij vinden het erg jammer dat we deze maatregel hebben moeten nemen, maar de ervaringen tot nog toe hebben ons daartoe genoodzaakt.