addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Meditatieles: Een zinvol leven

Hoewel boeddhisme een oude religie is die voor het eerst verscheen in het Oosten, zijn de oefeningen die door Boeddha werden onderwezen tijdloos en universeel toepasbaar. Tegenwoordig ontdekken veel mensen dat het boeddhisme antwoorden heeft op vragen en oplossingen voor problemen die nergens anders gevonden kunnen worden. Tijdens de lessen leren we over boeddhisme en meditatie en hoe we deze kennis praktisch toe kunnen passen in ons dagelijks leven. De lessen worden gegeven in het Nederlands door Gen Kelsang Namkhyen.

De avond begint met een ontspanningsmeditatie, gevolgd door een lezing over het onderwerp van de avond. Ter afsluiting mediteren we op hetgeen besproken is tijdens de les. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen en na afloop is er gewoonlijk thee.

De lessen staan op zichzelf en kunnen goed afzonderlijk worden gevolgd. Aanmelden van tevoren is niet nodig. Iedereen is welkom.

Join or login to comment.

3 went

Your organizer's refund policy for Meditatieles: Een zinvol leven

Refunds are not offered for this Meetup.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy