Next Meetup

*Gratis* (jaja!) inloopspreekuur voor website vragen.
Vrij gesprek over website en online vragen -vraagstukken- . Welk contentmanagementsysteem te gebruiken (en wat is de woorwaarde bij Scrabble). Kan ik zelf mijn Adwords doen? Hoe zet ik een webshop op en met welke tools? (daar komt nog een losse sessie over) Maar ook heel practisch... Wie kan mijn website onderhouden? (ik dus) Wat mist er in mijn site, of wat is er teveel. Waar ik direct kan helpen zal ik dat doen. Waar advies nodig is kan ik dat geven. Alles gratis tijdens de sessie.

Blok Oost

Maliebaan 24 · Utrecht

What we're about

Deze gratis meetup is voor (aspirant)website eigenaars in Utrecht-Oost die vragen hebben of ervaringen willen delen. (bij voorkeur). Ik hoop op deze manier een meer 'lokaal' gebonden netwerk op te bouwen. Wat is er mooier dan dat ik als ondernemer binnen een paar minuten op lokatie mijn klanten kan ondersteunen. Hoe fijn is het om als websiteeigenaar iemand in de buurt te hebben die je kan helpen en/of adviseren? Lijkt mee een prachtige situatie. Voorlopig organiseer ik deze 'inloopmeetup' elke twee weken op www.blokoost.nl. Hartje Oost : maliebaan, boven de Bruna.

Members (17)

Photos (2)