What we're about

A Spark Institue at IBS egy transzformatív vezetőképző intézet, ahol a jövő vezetői képességeire készítjük fel a hallgatóinkat. Azokat a vezetőket várjuk programjainkra, akik aktívan gondolkodnak a jövőről, érdeklődnek a felforgató technológiák nyújtotta lehetőségek iránt, és cégüket a digitális gazdaság törvényszerűseinek ismeretében szeretnék fejleszteni és így versenyelőnyre szert tenni.

A Spark Institute kiváló tudósok, sikeres vezetők, előremutató nézeteket valló vállalkozók találkozási helye. Oktatóink mindannyian gyakorló szakemberek, akik saját területük elismert képviselői, jelentős tapasztalattal a hátuk mögött.

A Spark közösség sokszínű és izgalmas hangulatához hozzájárul az is, hogy a programjainkon részvevő hallgatók különböző iparágakból, eltérő háttérrel érkeznek.

Kíváncsi vagy a Sparkra? Akkor látogass el weboldalunkra: http://www.sparkinstitute.eu (http://www.sparkinstitute.eu/)

Spark Institute is a Future Studies hub for leaders and experts with game changing ambitions and professional curiosity.

We offer a set of executive programs driven by the subjects of disruptive technologies, digital transformation, accelerating business models and changing patterns of markets.

Join the Spark Leadeship Community to find new perspectives, recharge you with fresh energies, gain momentum to direct your organizational or personal career towards a real and beneficial transformation.

Photos (20)