Past Meetups (13)

What we're about

Az utóbbi években egyre népszerűbb coach-hoz járni. Sokak számára azonban még mindig megfoghatatlan, hogy mit is jelent ez tulajdonképpen. Mások pedig lehet, hogy már tudják miről van szó, de még nincs személyes tapasztalatuk. Megint mások lehet, hogy már jártak is coach-nál és szívesen részt vesznek egy csoportos beszélgetésen is a témában.

Mi a business és mi a life coaching? Miben különbözik coaching a terápiától, vagy más módszerektől? Milyen témák merülhetnek fel egy coaching során?

A Mindennapi Coaching meetupjai egy konkrét coaching során is felmerülhető témára koncentrálnak, mint például párkapcsolat, célok kitűzése és elérése, karrier, magánélet-munka egyensúly, önbizalom növelés, motiváció, vezetői elakadások, személyes hatékonyság, időgazdálkodás és még sok más.

A meetupokon a napi témáról beszélgetünk egy irányított, interaktív beszélhetés keretében. Készülj kérdésekkel, vagy hallgasd meg mások mit gondolnak a témáról, milyen tapasztalatai vannak. A meetupok célja egy olyan közösség létrehozása, ahol felteheted kérdéseidet és sok, különböző választ is kapsz rá a csoport többi tagjától.

Várunk! :)

Members (493)

Photos (3)