What we're about

Pozivamo sve open-minded profesionalce koji se u bilo kojoj formi bave komunikacijom (mediji, prodaja, marketing, HR, poduzetnici...) da nam se pridruže na outdoors druženju u neformalnom okruženju, u kojem ćemo rješavati izazove jednih drugih vezanih za profesionalni razvoj.

MAX BROJ SUDIONIKA PO MEETUPU: 5
KRITERIJ ZA ULAZAK U GRUPU: blagoslov od strane senior članova grupe
GLAVNI KRITERIJ ZA FORMIRANJE TEMA/GRUPA: zajednički interesi/izazovi sudionika

Ideja za Meetup je nastala u trenutku kada sam našao svoju idealnu destinaciju za odmor (vidi profilnu). Obzirom da volim okupljati pametne i motivirane ljude na jednom mjestu u cilju razmjene iskustava, i da sam nešto slično uspio napraviti u grupi eCommerce Hrvatska, odlučio sam formirati malu premium zajednicu koja bi bi bila fokusirana na međusobno pomaganje svih članova zajednice.

Stoga je i jedan od glavnih uvjeta da svi članove prihvate uvjete pridruživanja u grupu, koji uključuju:

*ispunjavanje prijavnog upitnika (link pri dnu)
*potpisivanje ugovora o tajnosti podataka (bazni NDA ugovor kojim se obvezujete da nećete van grupe iznositi imena i komunikaciju članova, te da nećete fotkati ni snimati događanja)
*poštivanje rituala inicijacije (novi član mora barem jednom obaviti pripremu meetupa za zajednicu, što uključuje pripremu vatre, pripremu jela, pripremu cuge i pospremanje nakon eventa)

Tematski Meetupovi će se održavati svake subote na tajnoj lokaciji (sat vremena vožnje od Zagreba, prijevoz osiguran), grupe će biti formirane na temelju interesa, članovi će biti informirani putem emaila, a troškovi organizacije se dijele među sudionicima.

Prijave u grupu su moguće putem Meetup aplikacije (ako želite pratiti teme), ali svi članovi su dužni prijaviti se i putem ovog linka: http://bit.ly/morpheus-weekend-project

Upcoming events

No upcoming events