addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

A változás állandó. Épp ezért mindannyiunk életében történnek változások, amit hol könnyebben, hol nagyon nehezen vesszük tudomásul. 

LEGYÉL HATÉKONYABB ÉS MOTIVÁLTABB!​ 

Szeretnél eredményesebb lenni? ​Érdekel, hogy hozhatod ki magadból a legtöbbet? ​Csinálj (T)rendet az életedben! Lépésről, lépésre program öt területen segít és támogat, elsősorban gyakorlati oldalról, de a legújabb trendek, kutatások, innovatív megoldások is, tesztelés után elérhetőek. 100% Trend garancia!

Öt terület, ahol időről időre szükségessé válik, hogy értékeld, újratervezd, megelőzd, plusz támogatás vonj be vagy csak egyszerűen egy külső észrevétel alapján hatékonyabb, gyorsabb eredményt érj el. Amikor produktivitásról beszélnek, akkor ez egyik nagyon fontos elem mindig kimarad és az az egészség.
Egészség nélkül nem lehet élni, hatékonyan és motiváltan működni.

A reakciónk pedig függhet a korábbi berögződéseinktől, "kapott" programjainktól, ami elsülhet jól, azonban rosszul is. Hogy a történéseket, környezetünk változásait tudatosan és jó eredménnyel reagáljuk le, szükség van arra, hogy ismerjük magunkat kívül-belül egyaránt és elinduljunk az önismeret, önfejlesztés útján, célokat tűzzünk ki, cselekedjünk és valósítsuk is meg őket, figyelve az egyén - magánélet - munka dinamikus egyensúlyára. 

Fontos, hogy jól kezeljük a stresszes helyzeteket, hogy fenntartsuk a belső motivációnkat, megtanuljuk menedzselni az időnket és hatékonyak legyünk életünk minden területén. 

Hogy mindezt elmondhasd magadról, csatlakozz csoportunkhoz, legyél proaktív és vegyél részt programjainkon. 

Segítünk, hogy könnyebben célba érj. Légy motivált és hatékony!

üdvözöllek a motiváltak között:

Bíró Andrea

hello@valtozasabc.xyz

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

 
Founded Mar 24, 2016

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy