What we're about

Tijdens deze meetups delen we kennis over Microsoft .NET, Visual Studio en gerelateerde technieken.

Uitgangspunten
In deze regio zijn veel .NET ontwikkelaars actief die het leuk vinden om een avond met collega's en conculega's nieuwe technieken te onderzoeken en te bediscussiëren. Daarnaast geloven we dat het delen van kennis met collega ontwikkelaars ook bijdraagt aan je eigen ontwikkeling. We willen dit middels onze Meetups mogelijk maken. Iedereen met een technische nieuwsgierigheid is welkom, van een senior ontwikkelaar tot junior ontwikkelaars of studenten. We proberen met name de laatste groep ook te laten aanhaken om op deze wijze ook te laten zien welke leuke bedrijven er in het oosten van het land zijn en welke gave projecten er hier gedaan kunnen worden.

Vorm en onderwerpen
De onderwerpen die aan bod komen kunnen erg variëren. Het enige criterium is dat het onderwerp relevant moet zijn voor een Microsoft .NET ontwikkelaar. Het hoeft echter niet direct zakelijk toepasbaar te zijn; een avond aan de slag met robots of games kan ook erg leuk en verfrissend zijn!
De avond kan worden ingevuld door één spreker, maar dit mogen ook twee verschillende en kortere sessies zijn. Daarnaast verwachten we ook meer 'hands-on meetups' te organiseren. Tijdens deze avonden gaat de bezoeker aan de slag - op zijn eigen laptop - met met meer praktische onderwerpen. We beperken ons niet tot één werkvorm en staan open voor suggesties van anderen.

Meetups
We proberen elke laatste dinsdag van de maand een Meetup te organiseren; met uitzondering van december en juli. We starten direct na werktijd met een inloop vanaf 17:30 uur. Rond 18:15 uur wordt er gegeten en om 19:00 uur start de (eerste?) sessie. We proberen om uiterlijk 21:00 uur af te ronden.

Locaties
Bedrijven en onderwijsinstellingen uit Oost-Nederland kunnen zich aanmelden als locatiesponsor. We verwachten van een locatiesponsor dat zij, naast het aanbieden van ruimte waar 20 tot 30 deelnemers kunnen zitten en een beamer beschikbaar is, ook zorgen voor de interne mens. Dus pizza (of iets anders) en wat frisdrank! We limiteren in overleg het maximaal aantal deelnemers.

De locatiesponsor krijgt voorafgaand aan de eerste sessie kort de mogelijkheid om de bezoekers welkom te heten en iets over het bedrijf te vertellen. We benadrukken echter uitdrukkelijk dat we het niet op prijs stellen dat 'de HR-manager' aanwezig is om direct eventuele nieuwe collega's te werven. We proberen met .NET Oost bedrijven op een positieve manier met elkaar te verbinden en willen dit op basis van vertrouwen kunnen doen.

Past events (10)

How to build IoT solutions using Azure IoT Edge

Needs a location

Authenticatie en Autorisatie in ASP.NET Core

Needs a location

Visual Studio 2019 Launch Event

Needs a location

.NET Conf 2018 - Viewing Party

Needs a location

Photos (37)

Find us also at