Past Meetup

Microservices for .NET developers

This Meetup is past

17 people went

MarYor | software & consultancy B.V.

Bataafseweg 20 · 7101 PA Winterswijk

How to find us

Ons kantoor zit in de voorzijde van de Bataafse Molen.

Location image of event venue

Details

Aan de slag met microservices? Deze moderne architectuurstijl vereist anders ontwerpen en bouwen van je applicaties en services in je landschap. In deze interactieve sessie mag jij de vragen stellen die je bezig houden over microservices op het Microsoft platform met Azure en .NET. Op basis van jouw vragen behandelen we de ideeen, concepten, designs, methodieken, tools en frameworks voor het realiseren van microservices en moderne cloud architecturen. Op deze avond zie je weinig PowerPoint, maar juist veel whiteboard en levendige discussie. Neem je vragen en inzichten mee op 10 juli bij .NET Oost.

Alex houdt zich al sinds eind jaren 90 bezig met applicatie ontwikkeling en werkte als lead developer en architect bij grote organisatie en kleine bedrijven. Hij helpt andere ontwikkelaars het Microsoft ontwikkelplatform en frameworks beter te leren kennen, en coacht achitecten bij het ontwerpen en bouwen van moderne gedistribueerde oplossingen op cloud schaal. Alex heeft de Microsoft Most Valuable Professional award voor Visual Studio and Development Technologies 11 maal ontvangen. In zijn vrije tijd sport hij graag en speelt en programmeert hij nieuwe en 8-bit retro video spellen.

Organisatorisch
Inloop vanaf 17:30 uur. We laten eten bezorgen rond 18:15 uur. Start van de sessie is rond 19:00 uur. We ronden een en ander af om 21:00 uur.