addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

NNUG Stavanger Pages

NNUG Stavanger skal være et møtested for lokale .NET utviklere, arkitekter og andre med interesse for Microsoftteknologier og -verktøy.

Målet med brukergruppen er å skape et miljø for kompetansebygging og erfaringsutveksling gjennom å tilrettelegge for bidrag fra medlemmene selv i form av faglige innlegg og foredrag på brukergruppemøtene våre. Ved behov henter vi også inn eksterne foredragsholdere fra andre NNUG avdelinger, fra Microsoft eller andre.

Vi vektlegger også nettverksbygging og setter alltid av tid til ”mingling” og sosialt samvær med likesinnede, samt servering av pizza og passende drikke.

Ønsker du selv å bidra?
Våre brukergruppemøter er grunnsteinen i det vi driver med, det er først og fremst her erfaringer og kunnskap utveksles. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med deg som ønsker å bidra, enten det dreier seg om et kort "Zip-Talk"-innlegg eller et lengre hovedforedrag. Vi vil gjerne også høre fra deg som har konkrete forslag til tema vi kan ta opp på neste brukergruppemøte. Ta kontakt med en fra ledergruppen!

Det koster ikke noe å være medlem i NNUG Stavanger.

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
About NNUG Stavanger February 7, 2013 1:47 PM Glenn F. H.

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy