addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Multiplattform-apput­vikling med C# og .Net med Xamarin

Velkommen til høstens første meetup!

Del 1:

Vi har gleden av å ønske Terje Kolderup velkommen! Terje kommer og snakker om hvordan komme i gang med multiplattform app-utvikling med c# .Net og Xamarin. 

Del 2:

Pål André Bordøy fra Bouvet kommer også og deler noen erfaringer og tips om utvikling i Xamarin. Pål André har brukt Xamarin i to prosjekter.

Vi serverer så klart også pizza & drikke!

Ønsker dere hjertelig velkommen! :)


Litt mer om Terje Kolderup:

Terje har hovedfag i informatikk fra UiO, jobbet i Accenture, Folkehelseinstituttet og Lindorff med systemuvikling, samt startet et studium i systemutvikling ved IT-Akademiet og gründer av Mathemateria. Har også skrevet lærebok i Java.Join or login to comment.

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy