addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Vestfold Dev Community Evening

"NET Core, en enklere API-stack for en frontend utvikler?"

I regi av Vestfold Developers, har vi gleden av å invitere til en kveld med flere foredrag på Høgskolen i Buskerud og Vestfold. Kvelden begynner med presentasjon i regi av Vestfold Whitehats, deretter en av NNUG Vestfold. Til slutt avslutter vi kvelden med en sesjon i regi av JavaBin Vestfold.

NNUG Vestfold er heldige som får Gjermund Bjaanes på besøk. for å snakke om hvordan det er å vurdere .NET Core som API-teknologi for en frontender.

Gjermund Bjaanes is a developer, geek and enthusiast in general. He's passionate about programming and software engineering. Currently focusing on web and mobile development in his spare time.

Gjermund works for Flatirons Norge (of Flatirons Solutions Inc.) as a Software Engineer. Working mostly with Java and related web technologies (Javascript, Angular, etc). He finds it thrilling to develop software that people use!

Gjermund blogs actively on http://gjermundbjaanes.com.


Det er ikke spikret hvorvidt det skal være matservering, men det er lagt opp til en lengre pause der man kan gå i kantina

Join or login to comment.

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy