addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Streaming av Keynote fra Build 2015 feat. James Whittaker

Vi gjentar suksessen fra i fjor med å arrangere streaming av Keynote fra Build 2015 i samarbeid med Microsoft!

Streamingen blir vist direkte fra San Francisco på storskjerm, og denne gangen blir arrangementet krydret med Microsoft sin egen introduksjon fra selveste James Whittaker!

Onsdag 29. april går startskuddet for Build 2015. Mange nordmenn reiser til San Francisco for å få med seg de hotteste nyhetene direkte, og vi forventer mange spennende lanseringer og introduksjoner i løpet av Build i år. 

Build ble i år utsolgt på 50 minutter, og er helt fullbooket. Det er stor interesse for arrangementet og vi gjør i år som i fjor og inviterer til litt mat, stream av Keynote på storskjerm og en liten eksklusivitet på The Scotsman i Oslo sentrum i samarbeid med NNUG Oslo. 


Vi har storfint besøk her i Norge på den tiden. James Whittaker er muligens Microsofts beste speaker world wide. Han var tidenes første Computer Science som ble ansatt av Federal Bureau of Investigation, og har en PhD i Computer Science fra University of Tennessee. James kommer til The Scotsman for å innlede før Keynote starter med et foredrag rundt Internet of Things. Han vil snakke litt om teknologien i dag og hvor vi er på vei, og si litt om hva vi kan forvente av Build og i de kommende månedene.


Tid og sted: 

The Scotsman, Karl Johans Gate 17, Oslo
Onsdag 29.april 

Agenda:

15.30: Dørene åpner 

16.00: Matservering

16.30: James Whittaker innleder med et inspirerende foredrag om Internet of Things 

17.30: Vi sender Keynote fra Build på storskjerm

Kontaktperson Microsoft: Hanne Wulff / [masked]
Kontaktperson NNUG: Sirar Salih / [masked]


Join or login to comment.

Our Sponsors

 • BEKK

  http://www.bekk.no

 • Bouvet

  http://www.bouvet.no/

 • Forse

  http://forse.no/

 • itera

  http://www.itera.no/

 • Miles

  http://www.miles.no/

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy