Next Meetup

Happy Hour
Den här månaden träffas vi på en restaurang eller krog med bra läge på Manhattan eller Brooklyn. När meetup-platsen är bestämd kommer du att få e-post med platsdetaljer. Om du vill komma på vår Happy Hour så registrera dig gärna på väntelistan! Om du kan delta i samtal på svenska eller norska utan att prata på engelska, så är möjligheten väldigt stor att du kommer få en plats. (Vårt mål är inte prata engelska innan 8.30 pm.) Observera att de flesta i gruppen ar antingen svenskar eller norrman eller personer som talar svenska eller norska sa om du kommer for att fa tala danska, var beredd pa att det eventuellt inte ar sa manga danskar dar. Eftersom vi pratar svenska, norska och danska pa vara traffar antas bara medlemmar som har atminstone grundlaggande kunskaper i nagot av de skandinaviska spraken. Vänligen OSA respektfullt. Vi är en verklig grupp av vänner och våra etikettsregler återspeglar detta. Om du inser att du inte kan komma, vilket är helt ok, så se till att du uppdaterar din OSA.

Needs a location

Respond by: 7/26/2018

Upcoming Meetups

Past Meetups (102)

What we're about

Denna grupp ar for expats och personer som talar eller aktivt forsoker lara sig svenska, norska eller danska.

Eftersom vi pratar svenska, norska och danska pa vara traffar antas bara medlemmar som har atminstone grundlaggande kunskaper i nagot av de skandinaviska spraken.

Vi är en blandad grupp som jobbar eller bor i stan. Några är svenskar eller norrman som flyttat till New York, andra ar amerikaner som har varit utbytesstudenter eller har svenska/norska föräldrar, mor/farföräldrar eller liknande.

Observera att de flesta i gruppen ar antingen svenskar eller norrman eller personer som talar svenska eller norska sa om du kommer for att fa tala danska, var beredd pa att det eventuellt inte ar sa manga danskar dar.

SSCNY kan erbjuda eller avsla medlemskap i klubben utan motivering. Medlemskap kan aterkallas eller begransas utan motivering. Utover att ha ovan beskrivna sprakkunskaper forvantas medlemmar bidra till en trygg och positiv atmosfar praglad av omsesidig respekt.

facebook.com/sscny

Vi er en varierte gruppe av folk som snakker eller lærer Svensk, Norsk, eller Dansk, og som bor her i byen. Vi har nordmenn som flyttet hit, andre som bodde, studerte, eller bare besøkte et skandinavisk land. Noen av oss har skandinaviske forfedrer, og andre kommer bare fordi de er interessert i språkene og kultur. Forhåpenligvis kan dere delta snart!

Members (698)

Photos (53)