addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Happy Hour

 • This location is shown only to members

 • Den här månaden träffas vi på en restaurang eller krog med bra läge på Manhattan eller Brooklyn. När meetup-platsen är bestämd kommer du att få e-post med platsdetaljer.

  Om du vill komma på vår Happy Hour så registrera dig gärna på väntelistan! Om du kan delta i samtal på svenska eller norska utan att prata på engelska, så är möjligheten väldigt stor att du kommer få en plats. (Vårt mål är inte prata engelska innan 8.30 pm.)

  Observera att de flesta i gruppen ar antingen svenskar eller norrman eller personer som talar svenska eller norska sa om du kommer for att fa tala danska, var beredd pa att det eventuellt inte ar sa manga danskar dar.

  Eftersom vi pratar svenska, norska och danska pa vara traffar antas bara medlemmar som har atminstone grundlaggande kunskaper i nagot av de skandinaviska spraken.

  Vänligen OSA respektfullt. Vi är en verklig grupp av vänner och våra etikettsregler återspeglar detta. Om du inser att du inte kan komma, vilket är helt ok, så se till att du uppdaterar din OSA.

Join or login to comment.

RSVPs closed

4 going

RSVPs closed

 • Stacey
  organisatör, Organizer,
  Event Host

  Hejsan!

 • Petrina H.
  norsk organisatör, Co-Organizer,
  Event Host

  Hei, jeg er norsk men har har vokst opp bade her og i norge.

 • Alex H.
  *, Assistant Organizer,
  Event Host

  Hei, jeg heter Alex og er ny her i byen. Jeg søker muligheter å snakke litt mer Norsk og å møte... more

 • Haley
  Assistant Organizer

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy