🙏 DE LLAFRANC A TAMARIU + CAMI DE RONDA + CALA PEDROSA + PLATJA - S. Conscient

This is a past event

18 people went

Carrer de Cartagena, 284

Carrer de Cartagena, 284 · Barcelona

How to find us

Esquina de Cartagena con Córcega lado Antigua Fábrica Damm.

Location image of event venue

Details

(CAST más abajo)

😀 Ruta circular amb vistas espectaculars que ens porta de Llafranc a Tamariu pel Camí de Ronda i que tornem per l'interior passant pel Dolmen de Can Mina y i el Poblat Ibéric de Sant Sebastià de la Guarda.
Pararem en alguna cala per banyar-nos i gaudir de la platja.

En aquesta ruta NO caminarem en silenci però si que pararem a meditar (15 m. aprox) en algun lloc del camí, grups reduïts.

DETALLS DE LA RUTA:
- Lloc i hora de sortida: 8:00h a la cantonada de C/ Cartagena amb Còrsega en el costat de l'Antiga Fàbrica Damm (veure foto), molt a prop del metro de Dos de Maig linea V blava.
- L'hora de retorn és aproximada, no hi ha pressa per tornar.
- Cost de la sortida: 10,- € (la meitat si véns amb el teu cotxe i portes altres membres del grup) + 12,- € pel cotxe (que cadascun li paga al seu conductor).
- Nivell: Moderat. - Temps caminant: 4:30 h. aprox.
- Desnivell: 529 m. - Distància: 12,16 kms. aprox.
- Es requereix estar acostumat a caminar, cadascun ve sota la seva responsabilitat d'avaluar que el seu nivell físic és l'adequat per a l'activitat i en cap cas la persona que proposa l'activitat podrà ser considerada responsable de possibles danys derivats de la participació en ella.
- Cancel·lacions dins de les 24h abans de l'esdeveniment seran comptabilitzades com "NO SHOW" (no presentat) i amb 2 no podries tornar amb nosaltres.

LA TEVA PLAÇA NO ESTARÀ ASSEGURADA FINS QUE L'ORGANITZADOR T'HO CONFIRMI PER WHATSAPP O PER AQUEST MITJÀ LA MATEIXA SETMANA DE L'EVENT, AIXÍ QUE SI POTS SER DEIXA EL TELÈFON 📞 AL INSCRIURE'T !!!

QUÈ PORTAR?:
- Calçat i roba adequada de Muntanya, protector solar, gorra, ulleres de sol, impermeable, frontal, menjar i aigua per passar tot el dia.

Més info:[masked] (David).

-----------------------------------------

(CAST)
😀 Ruta circular con vistas espectaculares que nos lleva de Llafranc a Tamariu por el Camino de Ronda y que regresamos por el interior pasando por el Dolmen de Can Mina i el Poblat Ibèric de Sant Sebastià de la Guarda.
Pararemos en alguna cala para bañarnos y disfrutar de la playa.

En esta ruta NO caminaremos en silencio pero si que pararemos a meditar (15 m. aprox) en algún lugar del camino, grupos reducidos.

DETALLES DE LA RUTA:
- Lugar y hora de salida: 8:00h en la esquina de C/ Cartagena con Córcega en el lado de la Antigua Fábrica Damm (ver foto), muy cerca del metro de Dos de Maig linea V azul.
- La hora de regreso es aproximada, no hay prisa por volver.
- Coste de la salida: 10,- € (la mitad si vienes con tu coche y llevas otros miembros del grupo) + 12,- € por el coche (que cada uno le paga a su conductor).
- Nivel: Moderado. - Tiempo andando: 4:30 h. aprox.
- Desnivel: 529 m. - Distancia: 12,16 kms. aprox.
- Se requiere estar acostumbrado a caminar, cada uno viene bajo su responsabilidad de evaluar que su nivel físico es el adecuado para la actividad y en ningún caso la persona que propone la actividad podrá ser considerada responsable de posibles daños derivados de la participación en ella.
- Cancelaciones dentro de las 24h antes del acontecimiento serán contabilizadas como "NO SHOW" (no presentado) y con 2 no podrías volver con nosotros.

¡¡¡ TU PLAZA NO ESTARÁ ASEGURADA HASTA QUE EL ORGANIZADOR TE LO CONFIRME POR WHATSAPP O POR ESTE MEDIO LA MISMA SEMANA DEL EVENTO, ASÍ QUE SI PUEDES SER DEJA EL TELÉFONO 📞 AL INSCRIBIRTE !!!

QUÉ TRAER?:
- Calzado y ropa adecuada de Montaña, protector solar, gorra, gafas de sol, impermeable, frontal, comida y agua para pasar todo el día.

Más info:[masked] (David).