🙏 RIELLS DEL FAI - GORGS DEL TENES - S. Conscient.

This is a past event

26 people went

Carrer de Cartagena, 284

Carrer de Cartagena, 284 · Barcelona

How to find us

Esquina de Cartagena con Córcega lado Antigua Fábrica Damm.

Location image of event venue

Details

(CAST+ abajo)

😀 Ruta molt maca i panoràmica de nivell fàcil, que permet conèixer els gorcs del Tenes, l’Espai Natural de Sant Miquel del Fai i els Cingles de Bertí.

Una part de la ruta la realitzarem en silenci conscient (30 m. aprox) i en algun lloc del camí pararem a meditar (15 m. aprox).

DETALLS DE LA RUTA:
- Lloc i hora de sortida: 8:30h a la cantonada de C/ Cartagena amb Còrsega en el costat de l'Antiga Fàbrica Damm (veure foto), molt a prop del metro de Dos de Maig linea V blava.
- L'hora de retorn és aproximada, no hi ha pressa per tornar.
- Cost de la sortida: 10,- € (la meitat si véns amb el teu cotxe i portes altres membres del grup) + 10,- € pel cotxe (que cadascun li paga al seu conductor).
- Nivell: Fàcil. - Temps caminant: 4:00 h. aprox.
- Desnivell positiu: 389 m. - Distància: 10,43 kms. aprox.
- Es requereix estar acostumat a caminar, cadascun ve sota la seva responsabilitat d'avaluar que el seu nivell físic és l'adequat per a l'activitat i en cap cas la persona que proposa l'activitat podrà ser considerada responsable de possibles danys derivats de la participació en ella.
- Cancel·lacions dins de les 24h abans de l'esdeveniment seran comptabilitzades com "NO SHOW" (no presentat) i amb 2 no podries tornar amb nosaltres.

LA TEVA PLAÇA NO ESTARÀ ASSEGURADA FINS QUE L'ORGANITZADOR T'HO CONFIRMI PER WHATSAPP O PER AQUEST MITJÀ LA MATEIXA SETMANA DE L'EVENT, AIXÍ QUE SI POTS SER DEIXA EL TELÈFON 📞 AL INSCRIURE'T !!!

QUÈ PORTAR?:
- Calçat de trekking i molt aconsellable calçat d'aigua per les pedres, roba adequada de muntanya, banyador / bikini, tovallola, protector solar, gorra, ulleres de sol, impermeable, frontal, menjar i aigua per passar tot el dia.

Més info:[masked] (David).

-----------------------------------------

😀 Ruta muy bonita y panorámica de nivel facil, que permite conocer los Gorgs del Tenes, el Espacio Natural de Sant Miquel del Fai y los Cingles de Bertí.

Una parte de la ruta la realizaremos en silencio consciente (30 m. aprox) y en algún lugar del camino pararemos a meditar (15 m. aprox).

DETALLES DE LA RUTA:
- Lugar y hora de salida: 8:30h en la esquina de C/ Cartagena con Córcega en el lado de la Antigua Fábrica Damm (ver foto), muy cerca del metro de Dos de Maig linea V azul.
- La hora de regreso es aproximada, no hay prisa por volver.
- Coste de la salida: 10,- € (la mitad si vienes con tu coche y llevas otros miembros del grupo) + 10,- € por el coche (que cada uno le paga a su conductor).
- Nivel: Fácil. - Tiempo andando: 4:00 h. aprox.
- Desnivel +: 389 m. - Distancia: 10,43 kms. aprox.
- Se requiere estar acostumbrado a caminar, cada uno viene bajo su responsabilidad de evaluar que su nivel físico es el adecuado para la actividad y en ningún caso la persona que propone la actividad podrá ser considerada responsable de posibles daños derivados de la participación en ella.
- Cancelaciones dentro de las 24h antes del acontecimiento serán contabilizadas como "NO SHOW" (no presentado) y con 2 no podrías volver con nosotros.

¡¡¡ TU PLAZA NO ESTARÁ ASEGURADA HASTA QUE EL ORGANIZADOR TE LO CONFIRME POR WHATSAPP O POR ESTE MEDIO LA MISMA SEMANA DEL EVENTO, ASÍ QUE SI PUEDES SER DEJA EL TELÉFONO 📞 AL INSCRIBIRTE !!!

QUÉ TRAER?:
- Calzado de trekking y muy aconsejable calzado de agua por las piedras, ropa adecuada de montaña, bañador / bikini, toalla, protector solar, gorra, gafas de sol, impermeable, frontal, comida y agua para pasar todo el día.

Más info:[masked] (David).