addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Bergen Testpub #3 - Lineær TV går mot en sakte død

 • Bouvet

  Solheimsgaten 15 , Bergen (map)

  60.377045 5.335968

 • Anita Steinsland i Knowit deler innsikten hun fikk gjennom brukertesting: Lineær TV går mot en sakte død. Design thinking-teamet fikk i oppdrag å se på dagens TV 2 konsept og redefinere produktet ved bruk av Design Thinking metodikken.

  "Design thinking-prosessen virker som noe man har sett før. Det er den ikke. Den vesentlige forskjellen fra lignende prosesser er fokuset vi setter på å finne innsikt man ellers ikke får. Metoden gir kunnskap om dype følelsesmessige behov, og hvordan man kan tilpasse løsninger for nye markeder raskt og billig. TV2 har lært svært mye om ulike brukergruppers forhold til TV og medier, spesielt tenåringer som vi ikke har oppdaget gjennom andre prosesser og undersøkelser." 

  Lars Petter Aase, Kreativ leder, Promo avdelingen ved TV2

  *****

  Denne gangen blir testpuben i Bouvet sine lokaler - og det blir servering av mat og drikke. 

  Arrangementet er gratis. Bindende påmelding.

Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

6 going

1 not going

(See all)

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy