addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

fons r.

Location:

Tilburg

Member since:

July 14, 2014

Experience using the Oracle Database

Als datawarehouse ontwerper, ontwikkelaar en architect ben ik met alle aspecten van datawarehousing in aanraking gekomen. Ik heb –op basis van deze ervaringen- zelf een tool ontwikkeld waarmee op basis van vastgelegde metadata en vastgelegde transformatieregels datawarehouseomgevingen kunnen worden gegenereerd en waarmee het bouwtraject van het datawarehouse in zeer korte tijd kan worden gedaan. Belangrijk aspect van deze tool is dat de informatievraag leidend is bij het vaststellen van de datawarehouse-structuur en op basis daarvan de etl-processen worden gegenereerd. In deze tooling zijn ook alle aspecten met betrekking tot functionaliteiten van het datawarehouse (historie opbouw, datacontrole etc) opgenomen.

Experience using Oracle Apex

Ik heb verschillende applicaties (waaronder bovengenoemde tool) gebouwd in Oracle Apex.

Specialty

Datawarehousing en Apex

Interested in

Applicatie-ontwikkeling met apex

Introduction

Hallo, Ik ben Fons Rooijers, 58 jaar oud en heb inmiddels 15 jaar ervaring met Oracle Apex, dat ik leerde kennen bij de ontwikkeling van een datawarehouse omgeving.


Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy