4e jaarlijkse OSGeo.nl dag (op de GeoBuzz)

This is a past event

15 people went

Price:
 €95.00
Location image of event venue

Details

Inmiddels alweer voor het vierde opeenvolgende jaar organiseert de Stichting OSGeo.nl haar jaarlijkse OSGeo.nl dag. En net als vorig jaar zal dat ook dit jaar plaatsvinden op de GeoBuzz.
Met als doel "het verspreiden van kennis over en het stimuleren van het gebruik van open source software voor geo" is voor de Stichting OSgeo.nl de GeoBuzz een prima plek om een brede doelgroep kennis te laten nemen van de mogelijkheden van het toepassen van open source software. En omdat open source software een prima middel blijkt te zijn om de mogelijkheden van open data te benutten is er in het programma van de OSGeo.nl dag ook veel aandacht voor open data.
Op het programma staan onder meer presentaties over de geo-mogelijkheden van de NoSQL database MongoDB, over indoor mapping (met aandacht voor het open source platform i-Locate, over GIS en modellering, over het gebruik van het statistische pakket "R" voor geo-toepassingen. Maar ook kun je zelf aan de slag in een hands-on workshop over het desktop GIS-pakket QGis. En uiteraard komen in het programma de nieuwste releases van GeoNetworks, GeoServer, OpenLayers en QGis aan bod.

Het volledige programma én de inschrijfprocedure vind je op http://osgeo.nl/2015/10/25-november-osgeo-nl-dag-2015/

Let op!
RSVP op deze Meetup-pagina zijn niet binden, je moet je via bovengenoemde pagina inschrijven (en betalen...)