Past Meetup

EXTERN: GIN Symposium Apeldoorn

From OSGeoNL

This Meetup is past

7 people went

Location image of event venue

Details

Dit is een EXTERN 2-jaarlijks event georganiseerd door Geo Informatie Nederland, de GIN.

Zie details op http://www.ginsymposium.nl Hieronder de tekst van de GIN:

Op 15 november 2012 vindt in Orpheus te Apeldoorn het 2 jaarlijkse GIN symposium plaats.

Het thema van het symposium is: Winst met geo-informatie.

In de huidige tijdsgeest met grote bezuinigingen is het belangrijk om de winst van geo-informatie helder en meetbaar en niet als een pure kostenpost en hoge investering te zien. Kan voor diverse sectoren, doelgroepen en toepassingen de opbrengsten in geld, duurzaamheid, effectiviteit en efficiency van geo-informatie aangegeven worden? Daarover gaat een uitgebreid programma met lezingen, discussies, kennisuitwisseling en marktpresentaties. Daarnaast leveren de deelnemers van de Geobeurs veel interessante informatie.

Op dit moment is het programma op hoofdlijnen rond en de laatste detailinvullingen worden nog gedaan. Het programma is samengesteld vanuit een call for papers, waarbij 48 voorstellen zijn ingediend. Verder zijn vanuit de programmacommissie zelf een aantal inleiders benaderd. Er zijn ook marktpresentaties van diverse bedrijven. Het volledige programma wordt in september op deze website geplaatst. Bij het menu programma (http://www.geo-info.nl/programma-gin-symposium) staan de hoofdlijnen van het programma.

Geobeurs

De geobeurs raakt al redelijk gevuld met bedrijven. Zie de beursplattegrond voor de aanwezige standhouders. Inschrijving als standhouder is nog mogelijk. Gebruik het inschrijfformulier beurs (http://www.geo-info.nl/inschrijven-beurs-gin-symposium).

Deelname (http://www.geo-info.nl/?page=17691381)

U kunt zich opgeven als deelnemer (http://www.geo-info.nl/aanmelden-gin-symposium) aan het symposium.

De deelnamekosten voor GIN leden zijn € 100,- (excl. btw). Niet GIN-leden betalen € 200,- (excl. btw). Het is ook mogelijk om u op te geven als nieuw GIN-lid (incl. lidmaatschap 2013) in combinatie met deelname aan het symposium. De kosten daarvoor zijn € 175,- (excl. BTW). Student € 35,- (excl. BTW). Contact

Voor informatie over het GIN-symposium kunt u contact opnemen met:

Herman ter Veen:

E: info@sense-organisatie.nl
T: 06-53297741