Serilog og Elasticsearch i .NET

This is a past event

55 people went

Location image of event venue

Details

Serilog er et forholdsvis nyt logning framework til .NET applikationer, der passer som fod i hose med Elasticsearch. Kom forbi og hør Thomas Ardal tale om hvordan du kan tilføje strukturerede log data til din .NET applikation. Vi koder et gennemgående eksempel, hvor Serilog sættes op på en ASP.NET (http://asp.net/) MVC applikation med Elasticsearch som storage backend. Sidst ser vi på hvordan vi kan søge i loggen og bygge grafer for store mængder af data med Kibana.

Efter Thomas' oplæg vil Mads Tjørnelund Toustrup fortælle lidt om, hvordan d60 bruger Serilog og Elasticsearch som centralt logging setup i de fleste af deres kundeprojekter. Det vil være ca.20 min med eksempler på dashboards, lidt kode og arkitektur, samt lidt om 'gotchas' i forhold til sikkerhed.

Bios:

Thomas Ardal arbejder som freelance software konsulent og står samtidigt bag startup virksomheden elmah.io (http://elmah.io/), som er en cloud baseret software-as-a-service løsning af ELMAH. Så nogle af Thomas' spidskompetencer er netop logging og Elasticsearch.

Thomas afholder også kurser indenfor dette emne, så hvis du vil lære mere om "Full text søgning med Elasticsearch og .NET" kunne dette 2 dags kursus d.26/5 måske være interessant for dig.

Thomas blogger i øvrigt på http://thomasardal.com (http://thomasardal.com/) og tweet'er under @ThomasArdal på twitter.

Mads Tjørnelund Toustrup arbejder som senior R&D developer hos d60 a/s. I R&D arbejdes der med at hjælpe og understøtter virksomhedens konsulenter og udviklere. Det sker ved at optimere processer og udviklere værktøjer hertil.

Udover fuldtids arbejdet hos d60, så bidrager Mads til en række open-source projekter, hvor især scriptcs fremhæves. Mads står bla. bag Rebus udvidelsen til scriptcs.

Mads har over 10 års erfaring fra bla. DONG Energy og Bang & Olufsen. I dag er C# og JavaScript de foretrukne værktøjer, men han har også erfaring fra Java og C++.

Mads blogger på http://madstt.dk (http://madstt.dk/) og meget aktiv under Twitter handlet @madstt.

Hesehus er venlig giver af lokale og mad til eventet.