• WordPress Meetup i Odense

  Rugårdsvej 55B

  Så er det tid til den sidste WordPress meetup inden sommerferien! Denne gang har det været lidt nemmere at planlægge, da der har været en afstemning i vores Facebook-gruppe, hvor der er rimelig stor enighed om, at vi skal snakke om tilpasning af theme samt hvilke pagebuilders der er værd at bruge tid på. Det bliver afholdt i BDL's mødelokale igen (tusind tak til BDL)! Jeg glæder mig til at se så mange af Jer som muligt. AGENDA: - Velkomst! - Præsentation af deltagere (hvem er ny etc.) - Hvordan kan man tilpasse sit WordPress Theme - Hvilke PageBuilders er der derude? - Hyggesnak og hjælp indbyrdes. - Tak for i aften (ca. [masked]) PRAKTISK INFO: Tag gerne computer med - især hvis der er noget som I gerne vil have hjælp til.

 • WordPress Meetup i Odense

  Rugårdsvej 55B

  Så er det endelig tid til en WordPress meetup igen! Vi samles og hygger med en masse pizza og sodavand, mens vi snakker om WordPress og eventuelle problemer/bugs, som folk måtte have. Det er 100% gratis at deltage - men hvis man "deltager" og ikke kan komme alligevel, så smid lige en besked - det er lidt trist at købe aaalt for meget mad ;) Pizza og sodavand sponsorerer Abtion -alt imens BDL i Odense har været så venlige at stille lokaler til rådighed. Herunder finder du agendaen for dagen/aftenen. AGENDA: - Velkomst! - Præsentation af deltagere (hvem er ny etc.) - Evt. præsentationer (nogen der vil præsentere noget?) - Hvem har udfordringer med hvad? - Ordet er frit! (hygge og hjælp) - Forslag til næste meetup agenda - Tak for i aften (ca. [masked]) PRAKTISK INFO: Tag gerne computer med - især hvis der er noget som I gerne vil have hjælp til.

 • WordPress Meetup i Odense - Intro

  Kulturmaskinen

  Odenses første WordPress meetup skydes i gang d. 29. november 2018! Da det er første gang, vil det primært gå ud på at lære hinanden lidt bedre at kende, og udveksle erfaringer. AGENDA: - Velkomst! - Præsentation af deltagere - Hvem har udfordringer med hvad? - Ordet er frit! - Forslag til næste meetup agenda - Tak for i aften (ca. 20.30) PRAKTISK INFO: Tag gerne computer med - især hvis der er noget som I gerne vil have hjælp til. ABTION sponsorerer pizza og sodavand til dette meetup - så kom glad, og lad og have en hyggelig aften med en masse WordPress!

  14