addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Het beeld dat stakeholders zich vormen bij een organisatie, rondom een thema of persoon wordt meer en meer online bepaald. Omdat 98% van de gebruikers niet verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten en Google de dominante zoekmachine is, spelen de eerste resultaten in Google een zeer belangrijke rol in de online reputatie.

Het is niet meer dan logisch dat ondernemers, bedrijven, professionals, politici, semi-publieke instellingen, etc. begaan zijn met het beeld dat er van hen wordt weergegeven in de zoekresultaten. Het is één om te weten wat er over je gezegd wordt, maar twee om ervoor te zorgen dat wat er gezegd wordt ook klopt. Door middel van online reputatiemanagement kan het beeld dat wordt weergegeven in de zoekresultaten worden gestuurd. Door actief de online reputatie in eigen hand te nemen kunnen personen en organisaties online hun beste beentje voorzetten, hun positieve reputatie bewaken of een beschadigde reputatie herstellen.

Tijdens de Meetups zullen er verschillende aspecten besproken worden binnen het online reputatiemanagement. De onderwerpen lopen uiteen van de juridische aspecten tot het communiceren met de pers. Van het optimaliseren van social media kanalen tot linkbuilding.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Welkom!

  • Help plan the next Meetup

    Got a suggestion for the next Meetup? Just want to introduce yourself?

    Join us!

What's new

 

Our Sponsors

  • MediaMaze

    Deze Meetup is gestart door MediaMaze, specialist in de online reputatie

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy