#1 uit de Trilogie, Feminien | Masculien | Eenheid.

Details

Trilogie, Feminien | Masculien | Eenheid.

9 maart start deze Trilogie met:

Het Feminiene

De kracht en de onmacht van deze kwaliteit. Trauma’s in vrouwen, mannen en ín de samenleving. Helende beweging. Contact maken met deze bijzondere kwaliteit. Hoe laat je dit toe in jouw leven? Intentie voor de volgende bijeenkomst.

De andere data zijn 16 (Masculien) en 25 maart (Eenheid)

---------------------------------------
Maak kennis met het werk én de energetische gaven van Noor. Ze deelt in deze trilogie haar onderzoek naar feminiene en masculiene kwaliteiten én we werken er mee. Kwaliteiten in onszelf en in maatschappelijke trends en ontwikkelingen. Hoe geef je deze krachten optimaal vorm?

Iedere sessie bestaat uit een deel kennis delen, gesprek hierover én een geleide reis. Noor neemt je energetisch mee op reis naar de bron van deze krachtenvelden, in jezelf, in contact met het grotere veld. Het is een zeer bijzondere ervaring.

‘Het gaat veel verder dan mediteren, het is een reis waarin je manifesteert’. Er verandert echt iets. Het geeft rust omdat je connectie maakt met wie je werkelijk bent, jouw volledige potentie. En deze toe laat in jouw (professionele) leven. Dat heeft impact.

Expertise

Sinds 2014 doet Noor onderzoek naar feminiene en masculiene kwaliteiten. Beiden noodzakelijk voor creatie. De receptieve, feminiene kwaliteit, onvoorwaardelijke liefde en empathie. Versus de manifesterende masculiene kracht, structurerend, rationeel, holding te space.

De balans op aarde is aardig verstoord. Een toxische vorm van het masculiene is bijvoorbeeld het kapitalisme, roofbouw op aarde ten behoeve van eigen gewin, of #metoo. Daar staat toxic feminin tegenover: manipulatie. Noor geeft inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen.

Het ‘feminiene’ is lang onderdrukt op aarde. Vrouwen zijn goed in ‘masculien’ gedrag, wij ‘staan ons mannetje’ en op vele gebieden is het feminiene ondergesneeuwd. Dit heeft zijn weerslag, op onze persoonlijkheid, op hoe we de wereld zien én inrichten. Hoe zit dat?

Het terugbrengen van de feminiene kwaliteit op aarde betekent ook veel trauma-werk. De moeite, de pijn, zit veel dieper dan we denken. Ongemerkt. In het werken met deze materie, breken we door al deze lagen heen. Om te bevrijden. Om tot bloei te komen.

Om een goede balans te kúnnen maken.

Lilith

Noor neemt je mee in deze expertise met als metafoor het scheppingsverhaal. Adam en Eva. Maar vóór Eva was er een vrouw op aarde: Lilith. Zij wilde gelijkwaardig zijn aan Adam, hij wilde dat echter niet en stuurde haar weg. Smeekte God om een nieuwe vrouw, en kreeg Eva.

Een vrouw gemaakt uit zijn rib, dienstverlenend aan hem. Deze metafoor zie je in alle lagen van de samenleving terug. Vrouwen zoeken momenteel naar hun oorsprong, hun authentieke kracht. Mannen roemen de kracht van vrouwen maar schrikken er ook wat van terug.
De verhalen van Lilith en Adam geven prachtig inzicht, zijn smeuïg om te vertellen en zeer herkenbaar. Voor mannen én vrouwen. We kunnen er mee werken. Met opstellingen (What would Lilith do?), geleide meditaties en met ons rationeel bevattingsvermogen en analyse.

Energetisch werk

Noor is in 2007 opgeleid in spiritueel werk. Sinds 2014 geeft zij leiderschapsprogramma’s waarin ze energetisch werk, strategie en leiderschap combineert. Een bijzondere combinatie. Ze verenigt daarmee ‘werelden’ die vaak nog gescheiden zijn.

Energetisch werk gaat over het ontsluiten van jouw volledige potentie als mens, op aarde. In je werk, in je liefdesleven, in alles dat je ambieert. Je leert in contact te staan met jouw essentie én geeft jouw (professionele) leven vorm, volgens deze heilige principes.

Noor werkt met DNA activaties, het zelfgenezend vermogen van je lichaam, contact met spirits en engelen. Maar vooral contact met jezelf. Voor iedereen is energetisch werk anders, je leert wat jouw taal is en hoe jouw hooggevoeligheid het beste tot bloei komt.