addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Open Coffee - Ferdi Jansen over Flexpackerz

  • December 2 · 9:00 AM

Meetz! is sinds kort te vinden in de gratis Flexpackerz app (download hier). Flexpackerz heeft als doel om het leven van de digitale nomaden makkelijker en interessanter te maken. Zo helpt de app niet alleen nieuwe ondernemers naar Meetz! te navigeren, maar ook om ondernemers ter plekke met elkaar te verbinden. 

Via de app kun je zien wie er binnen zijn, wat zij te bieden hebben of waar ze naar op zoek zijn. En als je met iemand contact wilt leggen kun je simpelweg een "coffee invite" sturen. Tenslotte worden de beste zaken gedaan onder het genot van een goede kop koffie. 

Vrijdag 2 december zal de bedenker en oprichter van Flexpackerz, Ferdi Jansen, bij ons te gast zijn tijdens de Open Coffee. Daar zal hij meer vertellen over het idee achter de app, hoe het werkt en wat we nog kunnen verwachten. Flexpackerz is namelijk nog volop in ontwikkeling en Meetz! is de eerste professionele flexwerklocatie die actief met de app aan de slag gaat. Daar kunnen we jullie hulp uiteraard goed bij gebruiken. Kortom, we hopen dat je Flexpackerz app gaat uitproberen en zien je graag vrijdag 2 december tijdens de Open Coffee.  

Join or login to comment.

6 went

Our Sponsors

  • Meetz!

    Providing the space & Coffee & Cookies (Koekela)

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy