addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

GWT 2.6 in naprej

S preoblikovanjem v odprtokodni projekt in osredotočenjem na ključne funkcionalnosti je orodje GWT (prej Google Web Toolkit) dobilo pospešek, ki bo viden predvsem v letošnjem letu. Ob novem letu smo dobili novo verzijo 2.6, ki je prinesla predvsem spremembe v načinu zagona in razvoja aplikacije - t.i. SuperDevMode.

V prvem delu predavanja si bomo pogledali praktične izkušnje po nekaj mesecih dela v SuperDevMode na aplikaciji MetaKocka. Pogledali si bomo tudi kako nam SuperDevMode poenostavi razvoj mobilnih aplikacij v GWT.Nadaljevanje bo posvečeno novostim, ki bodo predstavljene v naslednjih mesecih - predvsem podpora za Java 8, JsInterop (enostavna integracija JavaScript knjižnic) ter incremental compilation.Za konec še pogled kaj nam prinaša konec leta in izid (vsaj beta) GWT 3.0, ki naj bi prinesel podporo za Web Components. Predstavili bomo tudi nekaj zanimivih novih produktov, ki uporabljajo GWT tehnologijo.


Predaval bo Matic Petek iz podjetja MetaKocka

Join or login to comment.

20 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy