addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

PHP Pair Programming #20

 • November 30 · 6:00 PM
 • A66

Kódoljunk, kísérletezzünk és tanuljunk együtt! Próbáljunk ki közösen új dolgokat, miközben el tudjuk lesni egymástól a megoldásokat, gondolkodásmódot, apró trükköket és sok más hasznos dolgot. 

Az elején összeszedjük, hogy milyen téma ötletek vannak, és azok köré szerveződünk 2-3 fős csapatokban. Ha van valami konkrét ötlet, amin szívesen dolgoznál, akkor azt hozd magaddal. Ez egy tök jó alkalom például arra, hogy kipróbálj egy új libraryt / eszközt / framework-öt egy próba projekten keresztül, vagy hogy begyakorolj olyan dolgokat, ami még gondot okoz. Persze az sem gond, ha nincs semmi témád, mert majd másoknak biztos lesz :)

A résztvétel ingyenes. Asztal, konnektor, WiFi, innivaló és harapnivaló lesz, laptopot viszont hozz magaddal, amin fenn van a kedvenc PHP-s fejlesztői környezeted.

A JóSzakinál, egész pontosan az Andrássy 66. szám alatti irodaház 3. emeletén lévő közösségi térben tartjuk a meetupokat.

Join or login to comment.

 • Laszlo O.

  Úúúúú de kafa volt!

  November 30

 • Budai A.

  Sajnos nem tudtam menni... :(

  November 30

 • Laszlo O.

  Sziasztok! Holnapi témaajánlatom:

  PHP7(win)+PHPStorm+Xdebug=>múkoggy

  Aki összelövi nekem, annak egy orosz csokit tudok felajánlani. Másom most nincs.

  1 · November 29

8 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy