addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

PPC & Analytics Meetup #5

 • 2 days ago · 6:00 PM
 • This location is shown only to members

Az idei utolsó évzáró meetup témái: A jobboldali hirdetések kivezetésének hatásai a Google találati oldalán, AdWords optimalizálási hibák kikerülése Analytics adatok alapján, YouTube influencer kampányok esettanulmányai és egy kis összefoglaló az idei év meetup eseményeiről, a PPC Pro csoporttal kapcsolatos jövő évi tervekről.

Előadók:

Vajda Éva (WebMa): A jobboldali hirdetések kivezetésének hatásai a Google találati oldalán

Ormándlaki Balázs (Drive Online): Logikai hibás kampány célok és beállítások kivédése, esettanulmányokon keresztül

Farkas Dani (StarNetwork): YouTube influencer kampányok

Az előadások után tartunk egy hosszabb szünetet, majd az estét a korábban megszokott módon szakmai beszélgetéssel zárjuk. Ebben az előadókon kívül Bobály Mihály (JabJab) is részt vesz majd. A beszélgetés témái többek között az idei év összegzése és a jövőbe tekintés, ki mit vár a 2017-es évtől, milyen változásokra, újdonságokra számítunk, mit hozhat magával az érkező új Google AdWords felület. Természetesen, mind mindig, most is várjuk a ti kérdéseiteket is!

Némi étel-itallal ellát bennünket az ingatlan.com csapata, ezért érdemes időben érkezni :)

Join or login to comment.

 • Levente V.

  Super!

  Yesterday

 • Attila S.

  Sziasztok, németországi AdWords kampányra valaki rendelkezik tapasztalattal?

  Yesterday

 • Bay Á.

  Helló! 17:30-tól lehet ma érkezni a helyszínre, a vendéglátóink szendviccsel, rétessel és üdítővel is készülnek :) Köszönjük!

  Pontosan kezdünk, de tudom hogy karácsonyi hajrá van mindenkinél, ezért ha kicsit késel nem a világvége.

  Viszont kérlek ha nem tudsz jönni legkésőbb 14 óráig jelezd (módosítsd az RSVP beállításod), hogy a várólistán lévők élhessenek a lehetőséggel.

  Köszi, találkozunk este!

  2 days ago

  • Bay Á.

   Szia Eszter! Ha jól láttam kikerültél a várólistáról :) Most is megeshet, ettől függetlenül kérem a várólistán lévők türelmét. 16 óráig lehet visszajelezni, azután aki a várólistán lévők közül jönne privát üzenetben jelezze nekem illetve az is, akinek csak később derül ki, hogy nem tud részt venni, valamilyen csatornán jelezze nekem (itt, messenger,[masked] ). Nagyon köszi!

   2 days ago

  • Eszter B.

   Igen, közben láttam én is. Köszönöm a választ :)

   2 days ago

Our Sponsors

 • Mito

  szendvics, pogácsa, helyszín

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy