addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Waarmaakdag in Amersfoort

Loop je al een tijd rond met een plan of idee dat je eindelijk echt wil waarmaken?
Hoe fijn is het als dat allemaal in een dag en in een ruimte in gang kan worden gezet? De Waarmaakdag helpt je flink op weg.
Stel je voor dat je een soort waarmaakzakmes zou krijgen. Je klapt het uit en je hebt: een weblog, een huisstijl, een pitch, een netwerkupgrade, een filmpje voor je weblog, een mooie foto, een goede tekst, social media skills en bakken met tips en ideeën. Dat is wat je krijgt op een waarmaakdag. Je krijgt het 1-op-1 van top-professionals die het leuk vinden om je te helpen. De waarmakers zitten verdeeld over de ruimte en jij bepaalt zelf bij wie je allemaal aanschuift deze dag.
Er is op deze eerste Amersfoortse waarmaakdag ruimte voor 15 deelnemers die op gang geholpen zullen worden door minimaal 10 Waarmakers.
Deelnemen aan de waarmaakdag als deelnemer kost €18,- per persoon.

Kijk ook op de facebook pagina
http://www.facebook.com/pages/Waarmaakdag-Amersfoort/298735433589407


Inschrijven als deelnemer kun je doen op http://waarmaakdag.nl/inschrijven/
Inschrijven als waarmaker kan door een mailtje te sturen naar [masked]

Join or login to comment.

 • Connie M.

  Vond bijzondere ervaring! Ben eigenlijk wel erg benieuwd hoe de meegegeven input uiteindelijk tot 'iets' zal gaan leiden. Wordt dat ergens bijgehouden/teruggegeven/opgevangen?

  April 29, 2013

 • Bas van G.

  Wat een energie ging er vandaag door het pand rond. Als waarmaker heel veel vragen kunnen beantwoorden en met mensen mee kunnen denken over gave plannen en ideeën voor de toekomst.

  2 · April 26, 2013

 • Jan de J.

  Helaas, ben even een paar dagen op vakantie ;-)

  March 12, 2013

6 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy