addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo
This Meetup is cancelled

Permanent Beta Lab

 • to
 • Permanent Beta

  Printerweg 6 (Ondernemersplaza), Amersfoort (map)

  52.156111 5.387827

 • Nieuwe tijden vragen om andere manieren van werken en om vernieuwing. Organisaties komen er steeds vaker achter dat de geijkte manier van werken onhoudbaar is en het inhuren van een dure consultant niet altijd de oplossing biedt. In het Permanent Beta Lab krijgen organisaties de mogelijkheid om hun vraagstukken voor te leggen aan een multi-expertise denktank. Deze denktank bestaat uit mensen van verschillende disciplines, vrije denkers en creatieven. Dit zorgt voor een enorme denkkracht waaruit heel veel nieuwe en innovatieve ideeën kunnen ontstaan.

  Ken je, ben je of werk je bij een organisatie die met een probleem zit die vraagt om een onorthodoxe oplossing? Of ambities heeft die op dit moment onhaalbaar lijken? Stuur dan een e-mail naar [masked]. Voor deelname stellen we slechts één voorwaarde: je moet het vraagstuk écht beantwoord willen hebben, inhoudelijk zijn er geen beperkingen!

Join or login to comment.

 • Kim van den B.

  Helaas gaat deze lab sessie niet door omdat we geen casus hebben kunnen vinden. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom voor een van de volgende sessies!

  April 15, 2014

Cancelled

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy