Past Meetup

Pre Trending Topics Special Edition: Apple keynote WWDC viewing party

This Meetup is past

19 people went

Location image of event venue

Details

Deze editie staat speciaal in het teken van de Worldwide Developers Conference van Apple.

Tijdens de Pre Trending Topics avond zullen we live meekijken met de ontwikkelaarsconferentie van Apple in San Francisco. Tijdens dit event worden de laatste Apple nieuwtjes verteld over onder andere ios8 en iPhone 6. En dit kon wel eens een van de meest spannende Apple aankondigingen sinds tijden worden! Hier lees je waarom (http://www.cultofmac.com/280932/apple-will-livestream-wwdc-keynote-macs-ios-devices/)!

Verder besteden we ook voldoende aandacht aan ons gebruikelijke programma. Handige hacks, nieuwe app’s, toffe gadgets of interessante technologische ontwikkelingen die het leven leuker en makkelijker maken. Of het nu voor je werk is of privé, er komt continue zoveel nieuws op de markt dat het handig is om elkaar daarvan op de hoogte te houden.

Pre Trending Topics gaat over dingen die een grote impact kunnen gaan hebben op ons dagelijkse leven en de maatschappij waarin we leven.Tijdens deze sessie wordt dan ook zeker aandacht besteedt aan de maatschappelijke relevantie en is er ruimte voor een inhoudelijke discussie.

Meedoen met je eigen ontdekkingen wordt gewaardeerd! Kom je naar een van deze meetups en wil je graag zelf wat vertellen over een nieuwe ontwikkeling? Mail deze input dan naar [masked].

Hier kun je de verslagen van de vorige twee edities vinden:

http://www.permanentbeta.nl/blog-pre-trending-topics-3/

http://www.permanentbeta.nl/pre-trending-topics-4/