Past Meetup

Permanent Beta Dag #6

This Meetup is past

383 people went

Location image of event venue

Details

Het programma voor de dag is zo goed als rond! Bekijk hier wat je kan verwachten (http://iserg.nl).

Zoals iedere editie is het programma van de Permanent Beta Dag iets wat zich tijdens de aanloop steeds verder ontwikkelt dus er komt vast nog wel het een en ander bij. Maar een ding is zeker… Je zult meer inspiratie krijgen dan je aankunt;) Wil je vast een beetje in de stemming komen, bekijk dan de terugblik van de vorige editie. (http://us3.campaign-archive1.com/?u=3b9a160068ebd0b328a560531&id=1526591138)

Nieuw dit jaar zijn meerdere labsessies van bedrijven waarbij je mee kunt denken over de vraagstukken waar zij mee zitten. Zoals Floris Koot het mooi verwoordde – op deze manier kunnen bijdragen aan een betere wereld door vanuit hun eigen beleving mee te denken en intussen hun eigen professionele waarde kunnen toetsen. En zo is dat.

Verder zijn er vanaf 10.00 uur tot 21.00 uur meer dan 40 sessies over allerlei innovatieve onderwerpen op het snijvlak van technologie, wetenschap en kunst.

Op naar weer een dag vol inspiratie, innovatie & interesse in de mogelijkheden die de nieuwe wereld ons biedt! De Nieuwe Stad opent hiervoor weer graag haar deuren:)

Help ons!
Omdat we in ons programma zoveel content hebben zitten zijn we nog op zoek naar mensen die ons kunnen helpen met foto’s maken, filmen, bloggen etc. Dit materiaal wordt gebruikt voor onze website en social media kanalen.

En omdat we te gast zijn in een oud fabriekspand is er weinig techniek standaard aanwezig. We zijn daarom nog opzoek naar een aantal beamers voor de presentaties. Wil jij ons helpen? Stuur dan een mail naar [masked]

Locatie
Voor deze 6de editie zijn we te gast in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Een oude Prodent fabriek waar nu wordt gebouwd aan een microstad (http://www.denieuwestad.nl/nl/van-oliemolenkwartier-naar-innovatieve-microstad/). De adresgegevens vind je hier (https://www.google.nl/maps?q=de+nieuwe+stad+amersfoort&oe=utf-8&client=firefox-a&ie=UTF8&hq&hnear&t=m&iwloc=A&ll=52.161522,5.379476&spn=0.006295,0.006295&source=embed). Wij adviseren je om met het OV te komen. Vanaf Amersfoort CS is het slechts 10 min. lopen. Met de auto is het ook goed bereikbaar, er is een groot parkeerterrein naast de Nieuwe Stad maar dat is wel betaald parkeren. Hiervoor liggen uitrijkaarten bij de catering.

Let op! Voor navigatie hou aan Eemlaan, daar vindt je de ingang van het parkeerterrein.

Eten & betalen
De catering wordt verzorgd door De Nieuwe Stad. Hiervoor kun je zowel contant als met pin betalen. Verder is de dag vrij toegankelijk en wordt er geen entreeprijs gevraagd. Het enige wat je moet doen is jezelf aanmelden via deze Meetup. Mocht je toch een bijdrage willen geven omdat je een geweldige dag hebt gehad en Permanent Beta een warm hart toedraagt, dan kan dat in de daarvoor bestemde pot tijdens het event.

Social
Mocht je alvast in de stemming willen komen of extra promotie willen maken voor dit event dan kan dat natuurlijk via social media. We zijn actief op Twitter (https://twitter.com/PermanentBetaNL) met #PBDag6 en op onze Facebook groep (https://www.facebook.com/groups/permanentbeta/).

Wij hebben er heel veel zin in en ontmoeten jullie graag op 27 juni! Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, meld je dan even af via de Meetup want dan kunnen wij hier rekening mee houden.