Tech tuesday

This is a past event

11 people went

Location image of event venue

Details

De allereerste Tech tuesday! Maandelijks een gave avond met verschillende doe en luister thema's gerelateerd rondom tech.

Deze editie:

Vanaf 18.00 uur

David Verwer - Utrecht in de cirkel
Vanavond is de lounge party van het eerste product van dit project. Een maand na de succesvolle crowdfunding campagne! Zowel de 360° postcards als de VR experience worden voor het eerst gepresenteerd aan alle bezoekers!

Vanaf 18.30

Linde Verbaas - Virtual Reality
verteld haar verhaal over haar jaar in de virtual reality wereld waarin ze bezig was met het bouwen van een educatieve virtual reality applicatie voor basischool leerlingen.

Remco Veenenberg - EEG
Geeft een workshop die ontzettend veel inzicht bied in de wetenschap achter meditatie, en dat op een interactieve manier. Hierbij zijn een X aantal Muse's en andere (neuro) gadgets zoals de Insight en de Thync aanwezig. Dus je kan ze ook uitproberen!

Alexander van Dijl - Gratis bellen
Alexander gaat het niet alleen hebben over gratis bellen via de computer, maar ook gratis bellen via de mobiel. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Samir Lahiri - Geeky Night Out
Een doe en maakavond met nieuwe technologie. Geeky Night out is voor & door geeks met een voorliefde voor nieuwe gadgets, technologie en voor sommigen ook het coden. We gaan niet praten maar met de handen aan de slag.