Tech Tuesday

This is a past event

18 people went

Location image of event venue

Details

Een avond helemaal gerelateerd aan het onderwerp tech.

Verschillende boeiende sprekers nemen zowel de echte techies als beginners mee in een presentatie of workshop. In het diverse programma bepaal jijzelf waar je aansluit. Blijk je iets niet leuk te vinden, dan mag je tussendoor van onderwerp veranderen. Naast de sprekers zijn er ook de Geeky Night Out (http://www.meetup.com/PermanentBeta/events/234410383/) en The Things Network (http://www.meetup.com/Internet-of-Things-Utrecht/events/234587391/)waarbij je lekker zelf dingen kan maken met de nieuwste technologie en Internet of Things!

Programma
Er zijn verschillende dingen die je mee kan maken. Het kan zelfs zijn dat je denkt: "He? Mis ik wat, er gebeurt zoveel".

19:00 - Inloop
De Geeky Night Out (http://www.meetup.com/PermanentBeta/events/234410383/) (lekker klooien met alle spullen in het Permanent Future Lab) en The Things Network (http://www.meetup.com/Internet-of-Things-Utrecht/events/234587391/) hebben een doorlopend programma. Daarnaast hebben we sprekers.

Dit keer een verhaal te over DNA analyseren met je computer. Misschien komt er ook een ander verhaal. Zelf een idee? Input is welkom.

Vanaf 19:30 uur presentaties & workshops

19:30 - 21:30 DNA analyseren met je computer
Presentatie en workshop door bioinformaticus Barbera van Schaik. Puzzelen achter de computer met gegevens over plant, mens en dier. Dat kan allemaal prima en we zijn al heel ver met die kennis. Barbera neemt je mee in die wereld. Neem je een laptop mee, dan kun je meedoen met de browser-based 'labsessie': waarbij je DNA met de computer kan vergelijken. Van jezelf met anderen of van verschillende beestjes. En lekker laagdrempelig, want je hoeft niet te programmeren.

20:30 - 21:30 2e onderwerp ovb, want nog in te vullen mogelijke onderwerpen YouTube en/of VR

Tech Tuesday is een samenwerking tussen de bewegingen van Permanent Future Lab (https://permanentfuturelab.wiki/), Permanent Beta (http://www.permanentbeta.nl/), en Seats2meet.com (http://www.seats2meet.com/).