Tech Tuesday - Redesigning Permanent Future Lab & Zomerborrel

This is a past event

21 people went

Location image of event venue

Details

Deze maand een ander soort avond 'helemaal gerelateerd aan het onderwerp tech'. Deze keer geen workshops, presentaties of geeken.

Restyling Permanent Future Lab met Mieke de Wit, 19:15 - 21:00

Deze avond gaan we het hebben over het Permanent Future Lab, want het lab krijgt in het najaar een nieuwe stek binnen Seats2Meet Utrecht CS. Hoe, waar of op welke manier? Daar willen we het met de community graag over hebben! Dus heb je een goed idee, kom dan naar deze avond en deel je input!

Zomerborrel, 21:00 - 22:00

Met hopelijk mooi weer sluiten we dit seizoen van Tech Tuesday grandioos af met een zomerborrel op het terras van Seats2meet.com.

Daycause - Crowdspeaking platform

Ook voor deze Tech Tuesday is er een Daycause aangemaakt. Hiermee kunnen we tegelijk online zoveel mogelijk 'noice' maken over Tech Tuesday en in dit geval het Permanent Future Lab. Doe mee met de Daycause via https://www.daycause.com/passchiermilan/tech-tuesday-redesigning-permanent-future-lab-and-zomerborrel

Tech Tuesday is een samenwerking tussen de bewegingen Permanent Future Lab (https://permanentfuturelab.wiki/), Permanent Beta (http://www.permanentbeta.nl/) en Seats2meet.com (http://www.seats2meet.com/).

Let op! Dit event vindt plaats op de 3e dinsdag van de maand, de 15e.