Past Meetup

Wonder Wednesday @ Permanent Future Lab Amsterdam

This Meetup is past

26 people went

Location image of event venue

Details

Wonder Wednesday; elke laatste woensdagavond van de maand wordt er minimaal 1 spreker uitgenodigd om op een bepaald domein zijn toekomstvisie te delen voor discussie.

Vanaf 13uur is er een host aanwezig, dus kom vooral eerder om samen nieuwe technologie te ontdekken en ervaringen te delen. De lezing(en) starten meestal rond 19uur!

Voor deze 1e avond hebben we Jan-Henk Bouman als spreker uitgenodigd.

Jan-Henk Bouman is actief als spreker, trendverkenner en ondernemer in Fountainheads en co-founder van onder andere Permanent Beta en verschillende bedrijven (http://www.jan-henk.nl/ondernemend/).

Hij neemt ons mee in de veranderende wereld, de kracht van kennisdeling, de wereld van Open Source, DIY, QuantifiedSelf en alle andere impactvolle dynamiek die voortkomt uit de nieuwe netwerksamenleving. Wat doet het met jou en je organisatie als je niet snel genoeg in kunt spelen op deze veranderingen?

Vanuit zijn persoonlijke ervaringen en een blik op de toekomst onderbouwt hij het belang van de vrijheid van meningsverandering en levensverandering. Iets dat steeds lastiger wordt naarmate een groter deel van ons leven zich online afspeelt en filterbubbels minder ruimte geven voor serendipity. Eigenlijk een Wake-Up Call (https://www.skillsvoordetoekomst.nl/jan-henk-bouman-en-wim-van-rooijen/), bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen

We sluiten af met een discussie; hoe kijken jullie hier tegenaan, hoe kun je in de netwerksamenleving je eigen verandervermogen versterken, hoe kom jij uit je bubbel en wat kan het Permanent Future Lab daarin betekenen?