Past Meetup

Happy Learning Challenge -Wiskunde

This Meetup is past

5 people went

Location image of event venue

Details

Ook op deze school leren kinderen rekenen en wiskunde skills. Maar is dat leuk? Wij denken in geval dat het leuker en effectiever kan! Maar we weten niet precies hoe. Met deze meetup komen we graag samen met de crowd achter 'hoe dan wel'!?

Enige tijd geleden was Happy Kids Basisschool alleen nog maar actief met een experiment robotles bij Permanent Future Lab, Seats2meet Utrecht CS. Korte tijd later is het van een robot klasje tot heuse officiëel goedgekeurde, groeiende hoogbegaafde basisschool uitgegroeid. Op deze school staat leren vanuit plezier centraal. Jij kan er dit keer een kijkje nemen en mee helpen denken hoe we wiskunde leuker maken!

Je kan een kijkje nemen en de energie ervaren van deze basisschool. Wij zorgen voor een frisdrankje en jullie voor wat brainpower! Yes! Samen hopen we hiemee een eerste stap te zetten voor een leuker reken-leren-manier. Niet alleen voor happy kids school, maar voor het gehele netwerk. Best spannend, want het is een experiment en we weten eigenlijk niet wat we kunnen verwachten aan mensen en enthousiasme.

Brain je mee?

Samengevat
Hoofdvraag: Hoe maak je wiskunde leuk om te leren?
Bonusvraag: hoe zet je mensen aan om dit vak met volle interesse te volgen?

19:00 inloop
19:30 start
23:00 einde