addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Ineke V.

Location:

Amersfoort

Member since:

July 2, 2013

Waar ben je goed in?

No answer yet

Wat zijn je interesses?

No answer yet

Op welk e-mailadres kunnen we je bereiken?

No answer yet

Introduction

In dit leven om een wezen-lijke verandering mee te bewerkstelligen, te laten ontstaan, te initiëren, te supporten, whatever, als het maar over transformatie gaat. Mijn bijdrage daar aan staat in het boek Pamflat2.nl, Organiseren van onder-op.

What Ineke V. is saying about this Meetup Group

Zo, weer thuis, met veel meer dan toen ik vertrok. Meer verbindingen, meer herkenning, meer nieuwsgierigheid, meer weten dat jullie bestaan, meer blij, meer van het goede. En meer zeler van The system must and will come down, so many Enjoy it! Dank!


Interests

  • Not yet added

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy