addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Bart van den D.

Location:

Amersfoort
Hometown: Amersfoort

Member since:

June 19, 2014

Waar ben je goed in?

No answer yet

Wat zijn je interesses?

No answer yet

Op welk e-mailadres kunnen we je bereiken?

No answer yet

Introduction

Geinteresseerd en met aanleg voor alles wat Technisch/Leuk/Natuu­rlijk en Mooi is. Zoekend naar mogelijkheden en pareren van onmogelijkheden. "Waar een wil is, is een weg!" en anders dan maak ik die weg.

What Bart van den D. is saying about this Meetup Group

Een bron van inspiratie van bevruchting van ideeën. Elkaar op nieuwe gedachte brengen en in contact komen met nieuwe ervaringen.


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy