addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Paul A.

Location:

Amersfoort

Member since:

June 18, 2012

Networks

Waar ben je goed in?

No answer yet

Wat zijn je interesses?

No answer yet

Op welk e-mailadres kunnen we je bereiken?

No answer yet

Introduction

Paul Alders: Connector (www.eyespirations.c­om, www.hollandleert.nl)­ Kennis(intresse)gebi­eden: e-learning, onderwijs anno nu, EduChunks.

What Paul A. is saying about this Meetup Group

Je hoort wel eens het gezegde 'de juiste man op de juiste plek'. Ik denk dat dit ook geld voor organisaties. Een betere plek om met dit initiatief te starten kan ik me niet bedenken. Daarnaast ben ik van mening dat jullie kracht 'kennis delen' geheel past in mijn beeld van een 'wij economie'.


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy