addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

July 2, 2013 - 200 went

Permanent Beta Dag 2e Editie

In this photo:

There are no tags for this photo

Added by Breda K.
via Meetup for iPhone
on Jun 30, 2013.
 

Comments

 • Madelon R.

  Het is heerlijk om vrije geesten te horen en in brainstormsessies elkaar te inspireren. Kon niet de hele dag blijven; mijn geest was vrij en mijn agenda niet. Die twee kan ik voortaan beter op één lijn (of lus, of lemniscaat) krijgen. Roep me als ik iets bij kan dragen.

  or cancel

 • Doan

  Ja fantastisch en zo heb ik de eerste keer PB Day ook beleefd. Spannend en zeer stimulerend. Kansrijk is ontstaan naar een idee, een visie van mij. Op dit moment in ontwikkeling. Website volgt. Breda Kansrijk is voor de creatieve spirit die de verbinding aan willen gaan. De synergie met PB is aanwezig. Ik zie kansen en droom concepten. Bedankt voor je reactie Madelon. Je krijgt zeker een uitnodiging om te connecten.

  or cancel

 • Doan

  or cancel

Want to comment on this photo?

Sign in, if you're already a member of this group or Join Permanent Beta

Other photo albums

Move photo

Do you want to move this photo to “__ALBUM_NAME__”?

Are you sure you want to delete this photo?

Yes, I'm Sure

Are you sure you want to delete this comment?

Yes, I'm Sure

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy