What we're about

Hej, välkomna till Promenera mera i Stockholm!

Detta är en grupp för er som gillar att gå långpromenader i fantastiskt fina Stockholm året runt! Tanken bakom gruppen är att man ska kunna gå långpromenader med sällskap - för att det är trevligt och kul men också för att det är säkrare (speciellt under vinterhalvåret). Vi går oftast en gång i veckan, både innanför och utanför tullarna, och promenaderna brukar bli runt 8 till 10 km. Vi startar oftast någon gång mellan 18 och 19, och promenaderna tar ungefär 2 timmar. Tanken bakom den sena starttiden är att vi ska kunna hinna mötas upp efter arbetstidens slut, och eventuell hämtning av barn och/eller middag. Alla är välkomna, men det är bra om alla medlemmar orkar gå långa promenader i lagom rask takt. Det är inte powerwalk, men motionstakt. Barn i alla åldrar är välkomna, bara de klarar av att gå längre sträckor. På de flesta turer funkar det att ha barnvagn.

Alla medlemmar får organisera promenader, och alla medlemmar får komma med. Bjud gärna in vänner/bekanta/familj som gillar att promenera – ju fler desto roligare, men större grupp skapar också fler möjligheter att organisera promenader olika dagar i veckan på olika områden i Stockholm.

Promenera mera i Stockholm har gått ett 100-tal promenader sedan start i januari 2015, och många fler är planerade framöver! Vi har en Facebook-sida och en Meetup-grupp dit alla medlemmar är välkomna. Vi har även ett nyhetsbrev som hittills kommit ut två gånger. Förutom långpromenader har vi årligen: en barpromenad runt Södermalm, ca ett par kajakturer på sommaren, några kortare promenader anpassade för barn, och en fitness promenad där vi gör stopp vid utomhusgym. Vi är väldigt öppna för förslag!

Välkommen att promenera mera med oss!

Mail: promenera.mera.stockholm@gmail.com

Hemsida: http://promeneramerastockholm.weebly.com

Ni får gärna höra av er om förändringar eller idéer till våren, antingen här eller på vår mail promenera.mera.stockholm@gmail.com. Vi letar även efter medorganisatörer av varierad engagemangsnivå, så är ni intresserade eller vill veta mer, hör av er!

Past events (93)

Jul i stan: Från Stadshuset till Stadshuset

RÃ¥dhuset T-bana entrance

En försenad semi-Allhelgonatur

Skogskyrkogården

Promenera mera fitness edition #4

Skanstull T-Bana

Photos (236)