Next Meetup

Radikális Őszinteség - 2. Csoportalakító összejövetel 2018 ősz
Gyere és tapasztald meg az itt és most szabadságát, a jelenlétből fakadó kapcsolódást és intimitást azáltal hogy őszintén megmutatod magad. Kipróbálhatod, milyen az, amikor megéled és megosztod érzelmeidet, gondolataidat és testérzeteidet, milyen amikor ezeket nem rejted el. Arra hívunk, hogy merj sérülékenynek mutatkozni és tapasztald meg hogy milyen, amikor más is mer. A csoport néha olyan, mint egy fennhangon végzett közös meditáció, ahol a bennünket érő impulzusokat megosztjuk egymással. Néha játszunk, néha sírunk, nevetünk, néha csak egymás szemébe nézünk és mondjuk, ami jön. Gyakoroljuk kifejezni örömünket, félelmeinket, vágyainkat és szégyenünket. Az önmagunkkal való törődést és a másokkal való kapcsolódást. A reaktív elme helyett a testünk által közvetített érzésekre fókuszálunk. Játékok segítségével megtapasztaljuk, hogy a másokról alkotott véleményünk leginkább rólunk szól. Talán soknak tűnik egyszerre, de mindezek együtt járnak és ahogy elmélyülünk, egyre inkább maguktól jönnek. Ha egyszer megtapasztalod a felszabadító erejét úgyis rákattansz. ;) A csoport létrehozását Brad Blanton azonos című könyve inspirálta. Az összejövetelek témáit, gyakorlatait innen, korábbi itthoni alkalmakból és külföldi workshop-okon szerzett tapasztalatainkból merítjük. A csoportalakító alkalmak ingyenesek, de kérünk, hogy itt a Meetup oldalán jelezd, ha jönnél. A helyiségbérlethez elfogadunk hozzájárulást, hálásak vagyunk, ha dobsz a kis kosárba valamennyit, de kipróbálhatod azt is, hogy milyen érzés megélni és elengedni a megfelelni vágyást.

Le Studio

Török u. 8, · Budapest 1023

  Past Meetups (22)

  What we're about

  HU:

  A csoport létrehozását Brad Blanton azonos című könyve inspirálta, innen, külföldi workshop-okból, de főleg a saját életünkből merítünk. A Radical Honesty sok minden. Rámutat, hogy mi a különbség aközött amit képzelünk és ami a valóságban ténylegesen történik. Megtanít milyen kimondani olyasmiket, amit soha senkinek nem mertünk elmondani. Segít megélni félelmeinket, örömünket, szégyenünket és hálánkat. A testet veszi előbbre, mintsem az elmét: nincs annál igazabb, mint amikor izzad a tenyered és remeg a gyomrod, ha tartasz valamitől.

  Ezen a csoporton rendszeresen összejövünk, hogy gyakoroljuk milyen pajzsok nélkül együtt lenni. Megéljük és elengedjük érzelmeinket, ahelyett, hogy az újtába állnánk a gondolkodásunkkal vagy moralizálással. Gyakoroljuk kérni, amit szeretnénk. Intenzívebben tudunk egymáshoz kapcsolódni, másokkal együtt érezni, miután megtanultunk magunkra figyelni és magunkkal empatizálni.

  EN:

  A group for anyone interested in practicing radical honesty. We are practicing to separate what we notice from what we imagine. We're getting together to experience the experience instead of resisting it. Are you honest? How many times did you lie today? Please feel free to join us and give yourself to the absolute pleasure of being honest.

  In this group we make an attempt not to be tactful, considerate, withholding and suppressing. We will practice letting go of shame, fear and attachment to approval. We are practicing to be completely and compassionately honest. We tell the truth and support each other to experience and share feelings.

  Members (216)

  Photos (1)

  Find us also at