addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Gratis frokostseminar om støtteverktøy i agil drift

Tema for frokostseminaret er bruk av støtteverktøy i agile driftsmiljøer. Støtteverktøy kan ofte forebedre både teknisk drift og samhandling mellom drift, utvikling og kunder. Fordi støtteverktøy er uavhengige av regime for konfigurasjonsstyring, er de også ofte raskere og enklere å sette seg inn i og implementere enn selve konfigurasjons-styringssystemene. Kom og bli inspirert av våre foredragsholderes erfaringer!

Først forteller Håkon Drange som er Head of Infrastructure Operations hos Aptoma om hvordan de benytter bl.a. Pagerduty, Munin og Nagios til overvåkning, chat-tjenesten Hipchat, Papertrail for sentralisert logshipping og -analyse og Geckoboard for å designe egne dashboards.

Stig Sandbeck Mathisen jobber som senior systemadministrator hos Redpill Linpro og gir tips om hvordan en kan bedre innsamling, analyse og grafing av logginformasjon med Elasticsearch. Kjell-Magne Øierud er erfaren utvikler og arkitekt og gir en introduksjon til hvordan du kan bruke verkøyet Docker i utvikling, deployement og drift av dine applikasjoner. 

Endelig forteller Daniel André Eikeland som er hovedutvikler av prosjektstyrings- og feilhåndteringsverktøyet The Bug Genie, om hvordan man kan bruke The Bug Genie som en del av en smidig og brukervennlig prosess for feilhåndtering og prosjektgjennomføring.


For hvem

IT-sjefer/CIO, driftsteknikere, systemutviklere, systemarkitekter, DevOps og andre interesserte i smidig drift og deployment.


Agenda

08:30 Frokost og registrering

09:00 Introduksjon

09:10 Støtteverktøy for agil drift i Aptoma, Håkon Drange fra Aptoma

09:45 Pause

10:00 Elasticsearch som driftsverktøy, Stig Sandbeck Mathisen fra Redpill Linpro

10:30 Build, Ship, Run any app,anywhere with Docker, Kjell-Magne Øierud fra Redpill Linpro

10:45 Pause

11:00 The Bug Genie, Daniel André Eikeland fra Redpill Linpro

11:30 Sammendrag og spørsmål


Påmelding

Seminaret er gratis. Du kan melde deg på her: 

http://www.redpill-linpro.com/event-registration/589

Det er begrenset med plasser, meld deg på nå -Velkommen !

Redpill Linpro arrangerer jevnlige frokostseminarer om smidig drift. Dersom du har konkrete forslag til tema eller bedriftseksempler eller selv har en presentasjon du har lyst til holde, er du velkommen til å ta kontakt! 

Join or login to comment.

 • Inaam S.

  Very informative & good company

  September 9, 2014

 • Inaam S.

  Very informative & good company

  September 9, 2014

 • Jant

  Hei, Kjell-Maqgne Øierud er an våre erfarne løsningsarkitekter og har bekreftet at han kan bidra med en introduksjon til Docker med tittelen "Build, Ship, Run any app,anywhere with Docker". Lær mer på frokostseminar den 9. september!

  1 · August 29, 2014

 • Hans Ove R.

  Krasjer dessverre med JavaZone for meg.

  August 21, 2014

 • Jant

  Som dere ser er programmet nå klart. Håper å se mange av dere den 9. september!

  1 · August 13, 2014

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy