Past Meetups (13)

What we're about

Vi vil gerne invitere alle mennesker som ønsker at forandre og påvirke måden vi arbejder på i virksomhederne. De der synes arbejde er noget man gør, og ikke et sted man tager hen. Hvis du har det sådan vil du synes det er interessant at deltage i vores arrangementer og bidrage til diskussionerne vi har på vores meetups.

Hvis du er typen som konstant forsøger at påvirke kulturen i din virksomhed fra de faste planlagte rammer til en mere eksperimenterende samarbejdsform, fra at være kontrolleret mod at være mere autonom – så er #ResponsiveOrg et forum for dig.

Vi vil gerne bringe innovative forandrings-søgende mennesker sammen til #responsivecoffee og andre #responsiveorg arrangementer. Vi håber at du vil dele erfaringer og få ny viden du kan tage med hjem til din virksomhed, og at du får indsigt i hvilke metoder, betingelser og kommunikationsplatforme der kan anvendes for at opnå en Responsive Organisation. Og vi vil gerne dele praktiske erfaringer med at implementere disse.

Kundernes behov og vaner ændrer sig hurtigt, og det kan være enormt svært at følge med som virksomhed, og skabe den forandring og udvikling i virksomheden der er nødvendig for at følge kundernes tempo. The Responsive Organisation meetup er en samling af mennesker som deler og drøfter hvordan de hver især sætter retning og nye standarder for hvordan virksomheder lærer af og tilpasser sig de forandringer der sker i verden. - se ResponsiveOrg præsentation (http://www.slideshare.net/responsiveorg/the-responsive-organisation-a-framework-for-changing-how-your-organisation-works)

Vi synes det skal diskuteres face-to-face hvordan vi håndterer det i København – Danmark. Du kan læse mere om Responsive Organisation initiativet her http://www.theresponsiveorg.com/

Vi glæder os til at se dig til vores arrangementer.

Members (133)

Photos (1)