Past Meetup

(Geannuleerd!) WordPress Meetup Rotterdam - 11 december 2017

This Meetup is past

79 people went

Redkiwi

Dunantstraat 8 · Rotterdam

How to find us

Je kan hier op diverse manieren naar toe en het O.V. stopt op een enkele minuten afstand lopen van Metrostation Coolhaven. Dunantstraat 8, 3024 BC Rotterdam

Details

Geannuleerd!

Helaas! Maar de meetup van vanavond in Rotterdam gaat niet door. Stay safe en geniet van de sneeuw! ⛄❄️

-------------------

Peter van den Hooren en Tobias Schutter komen deze avond hun verhaal doen op de WordPress Meetup Rotterdam!

# Eerste talk - Een commerciële WordPress plugin lanceren: dit komt er bij kijken - Tobias Schutter

Bio
Tobias (https://twitter.com/tobiasschutter) is co-founder van Admin Columns (https://www.admincolumns.com/). Hij houdt ervan om mooie code te schrijven en klanten tevreden te houden. Admin Columns is een WordPress plugin die je helpt je content binnen het dashboard van WordPress goed te organiseren. Er is een gratis versie en een pro versie beschikbaar.

De Talk
De talk neemt je mee aan de hand van onze eigen ervaring hoe je een commerciële WordPress plugin kan lanceren. We proberen alles te delen wat we weten over het kiezen van een businessmodel, welke marketing werkt en hoe je klanten tevreden houdt. Als je graag zelf een plugin wil ontwikkelen voor WordPress (en je er van wil leven) maar weet je nog niet zo goed waar te beginnen? Dan ga je er absoluut wat van opsteken.

# Tweede talk - Privacycheck je website - Peter van den Hooren

Bio
Peter heeft bij de afdeling Service & Support de touwtjes in handen en houdt daarmee websites veilig en klanten tevreden. Hij heeft online privacy hoog in het vaandel en is mede aanjager van de Privacy Insights tool.

Case
Privacybescherming is een verantwoordelijkheid van alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Veel tools welke we inzetten op onze websites inzetten slaan informatie van de bezoekers op. Ben je benieuwd welke privacy gevoelige onderdelen jouw website bevat zonder dat je het misschien weet, dan is deze talk voor jou. # PROGRAMMA
19.00: Inloop met koffie en thee
19.30 uur: "Introductie"
19:45 uur - Talk 1: Een commerciële WordPress plugin lanceren: dit komt er bij kijken - Tobias Schutter
20:15 uur - Pauze
20.30 uur - Tak 2: Privacycheck je website - Peter van den Hooren
21:15 - Vragen talk 2
21:30 - Borrel
22:30 - Einde

De meetup zal gehost worden bij Internetbureau Redkiwi Rotterdam.